search

Hyra stuga Skäring Strand

Om du vill ha semester i Århus men inte vill bo i själva staden så kan vi tipsa om våra semesterhus och stugor vid Skäring Strand. Det ligger ungefär 12 kilometer norr om Århus och våra semesterhus och stugor ligger i ett lugnt område omgivet av mark, ängar, sjöar och skog.

Väljer du att hyra stuga vid Skäring Strand så har du inte långt till stranden som huvudsakligen nyttjas av semesterhusgäster från området och vindförhållandena här gör det mycket lämpligt för vindsurfare. Om du tar dig lite längre in mot Århus från ditt semesterhus så är även Bellevue Strand också ett alternativ. 

Upplev Smilets by

Genom att hyra stuga vid Skäring Strand så har du utmärkta förutsättningar för att uppleva allt vad ’Smilets by’ – Århus – har att erbjuda. Här kan du till exempel besöka Tivoli Friheden, Den Gamle By, konstmuséet Aros och stadens parker. Är det shopping som gäller eller om du bara vill slå dig ner på ett kafé eller ta en bit mat på en restaurang så är stadens gågata Strödet perfekt.

Den börjar vis stationen och är ungefär 850 meter lång. Från din stuga vid Skäring Strand så har du inte heller långt till exempelvis Randers Regnskov, Djurs Sommerland, Kattegat Centret med hajar och andra fiskar eller besök Ebeltoft och se glasmuséet och Fregatten Jylland. 

Stuguthyrning vid Skäring Strand

Vi på dansommer har mångårig erfarenhet i att hyra ut semesterhus och stugor på Jyllands östkust. Du är välkommen till oss för att hyra stuga vid Skäring Strand. Genom att göra en sökning på Skäring Strand, kan du se samtliga tillgängliga semesterhus och stugor i området.

Om du har hittat en stuga du vill hyra kan du också boka den direkt här på vår hemsida. Välkommen att se vårt utbud av semesterhus och stugor för uthyrning vid Skäring Strand