search

Hyra stuga Egsmark Strand

Inte långt från Ebeltoft på Mols finner du våra stugor och semesterhus vid Egsmark Strand på Djursland. Om du kommer från Ebeltoft och kör av kustvägen mot Femmöller och nationalparken Mols Bjerge, är dett det första område med semesterhus och stugor som du kommer till.

De flesta stugor vid Egsmark Strand ligger uppe på en liten backe så att du från din stuga har utsikt över Ebeltoft Vig.

Från ditt semesterhus är det inte långt till stranden som i detta fallet är en bred sandstrand med låggrunt vatten. Du som väljer att hyra stuga vid Egsmark Strand kommer heller inte ha långt från ditt semesterhus till olika attraktioner och sevärdheter som till exempel Djurs SommerlandFregatten Jylland och Glasmuseet. Cirka en och en halv timmas bilkörning från ditt semesterhus så kommer du till Legoland om du vill ta en dagsutflykt dit.

Bara någon kilometer från våra stugor och semesterhus vid Egsmark Strand ligger vårt servicekontor. Där hjälper vi på dansommer dig gärna med information om de sevärdheter och dylikt som finns i området.

Välkommen till oss på dansommer för din nästa semester i en stuga vid Egsmark Strand i Danmark. Du kan även se vårt övriga utbud av stugor på Djursland