search

Hyra stuga Store Sjörup

Om du vill ha en semester i lugn och ro så kan någon av våra stugor vid St. Sjörup vara ett mycket bra alternativ. Här är nattlivet lugnt utan din omgivning består istället utav rogivande natur.

Genom att hyra stuga här så har du också nära till stranden som i detta fall är en smal, barnvänlig strand. St Sjörup har också mycket bra förutsättningar för vindsurfing och fiske.

Om du sedan vill aktivera dig så kan en tur till Randers Regnskov vara ett förslag där du kan promenera längs ortens gågata och kanske stanna till för en fika på något av de trevliga caféerna.

Hyr någon av våra stugor och semesterhus vid St. Sjörup så har du heller inte långt till Djurs Sommerland som är en mycket uppskattad nöjespark. Andra trevliga utflyktsmål är Fregatten Jylland i Ebeltoft, Kattegat Centret i Grenå och Aarhus där du bland annat kan finna Tivoli Friheden och konstmuseet ARoS.

Vi på dansommer hälsar dig varmt välkommen till våra semesterhus och stugor i St Sjörup. Att hyra semesterhus på Djursland i denna del av Danmark bjuder in till lugn och ro. Du kan se hela vårt utbud av semesterhus och stugor genom att göra en sökning här på vår hemsida. Om du hittar ett semesterhus som du vill ha – tveka då inte att boka. Först till kvarn gäller. Du kan boka din stuga vid St. Sjörup direkt online här på vår hemsida.