search

Hyra stuga Öer Strand

Du som väljer att hyra någon av våra stugor och semesterhus vid Öer Strand, som ligger cirka sju kilometer från Ebeltoft, kommer kunna njuta av trevlig natur och vackra sandstränder. I detta område ligger också Öer Maritime Ferieby där du också har möjlighet att hyra stuga.

Semesterbyn är belägen på sju öar som är sammabundna med hjälp av broas och omgivna av kanaler och naturområden samt en mycket vacker havsmiljö. Om du har valt att hyra stuga eller semesterhus i närheten så kan vi varmt rekommendera en tur hit då det verkligen är en sevärdhet.

Om du väljer att ta en tur till Ebeltoft är tips att bland annat besöka Fregatten Jylland, glasmuséet och framför allt en promenad längsmed Adelgade. Här kan du finna många av stadens olika butiker och de många äldre hus med dess gamla, charmiga dörrar.

Här kan du också finna specialbutiker för choklad, kaffe och te samt flera trevliga restauranger. Från ditt semesterhus vid Öer Strand har du heller inte långt till utflyktsmål såsom Djurs SommerlandRee Park/Ebeltoft Safaripark och Kattegat Centret. Passa på att hyra stuga vid Öer Strand på Djursland så har du nära till en rad aktiviteter.

Att hyra stuga på Djursland är ett bra sätt att komma nära resmålet och dess omgivning. Du kan söka bland samtliga stugor och semesterhus här på vår hemsida. Hittar du en stuga som passar dig kan du sedan boka den direkt online. Du bokar tryggt i vetskapen om att vi på dansommer har arbetat med uthyrning av stugor och semesterhus i Danmark sedan 1976.

Vi på dansommer hälsar dig välkommen till en semester i Danmark i någon av våra stugor och semesterhus vid Öer Strand.