search

Hyra stuga Nexö

Kom till Bornholm och bo tätt på den näst största orten på ön.

Upplev fina Nexö under semestern med ett semesterhus som bas! Bornholms näst största ort ger närhet till både kultur, utflyktsmöjligheter och den populära Balka strand. Stranden anses vara en av de absolut bästa på Bornholm - ett måste för den badsugne att besöka när man hyr stuga i Nexö. 

Hyra stuga och lägenheter - Nexö, Bornholm

Drömmer du om en semester på Bornholm? Då kan du hyra en av dansommers stugor i Nexö. Med ett semesterhus i Nexö får du många tillfällen att koppla av på stranden, uppleva kultur och göra spännande utflykter. Nexö ligger på Bornholms östra sida och är öns näst största stad efter Römö.

Här finns en livlig hamn, mysiga affärer, småstadskänsla och närhet till den härliga Balka strand. I Nexö finns även en vacker kyrka, ett stadsmuseum och författaren Martin Andersen Nexös hus att besöka.

Semester i en småstad på Bornholm

Att hyra stuga i Nexö är en god idé om du vill semestra i en småstad, men ändå ha nära till stranden. Semestrar du i Nexö kan du ströva runt i den gamla stadskärnan med sina traditionella korsvirkeshus, titta på båtarna i hamnen eller promenera ned till vattnet för att bada.

Cirka två kilometer utanför staden ligger den omtyckta Balka strand som är ett bra alternativ för barnfamiljer. Balka strand räknas som en av Bornholms bästa stränder med sammetslen sand och långgrunt vatten.

Här på hemsidan kan du se dansommers unika sortiment av stugor på Bornholm. Du hittar allt från enkelt inredda stugor till semesterlägenheter och exklusiva villor med bubbelpool och bastu. Det enklaste sättet är att boka stuga i Nexö online eller över telefon. Välkommen till dejlige Danmark och Nexö på Bornholm!