search

Hyra stuga Balka på Bornholm

Njut av stranden och havet i Balka

På sydöstra Bornholm finner du den lilla byn Balka och semesterhusområdet Balka strand. Här finns alla möjligheter till en avkopplande stugsemester på Bornholm tillsammans med nära och kära. Välkommen att boka din semesterbostad här hos oss på dansommer.

Hyra stuga och lägenheter i Balka på vackra Bornholm

Längtar du efter en riktigt blöt semester, ska du hyra stuga i Balka. I Balka finner du en av Bornholms vackraste stränder och här får du många möjligheter att koppla av på stranden och svalka dig i det klarblå havet. Hos oss på dansommer finner du härliga stugor i Balka för uthyrning direkt online.

Balka strand ligger på sydöstra Bornholm i närheten av Nexö. Bornholms smeknamn är solskensön på grund av det höga antalet soltimmar. Solskensön tillhör Danmark, men geografiskt sett är det närmare till Sverige eller Tyskland. Bornholm är även känt för pittoreska rundkyrkor, konsthantverk och sina kulinariska delikatesser.

Solsken, bad och skoj i Balka

Hyr du en av dansommers stugor på Bornholm, misstänker vi att bad står högt upp på önskelistan. Gå ned till Balka strand efter frukosten, njut av solskenet på den breda sandstranden och lek med barnen i vattenbrynet. Vid Balka strand finns även en mängd olika aktiviteter som till exempel minigolf och vindsurfing. 

Bor du i Balka får du även chans att se dig omkring på ön. Cykla till Nexö, upplev öns speciella rundkyrkor eller besök ett rökeri där du kan köpa sill, makrill eller lax. Vill du tillbringa sommaren i ett semesterhus i Balka, kan du boka ditt boende här online eller ringa till vår kundtjänst.

Välkommen till oss på dansommer och våra stugor i Balka!