search

Hyra stuga Gudhjem

Allt för din semester på Bornholm

Sol, bad, kultur och god mat - hamnstaden Gudhjem erbjuder allt du behöver för en härlig semester på Bornholm. Välkommen att boka din stuga i Gudhjem hos oss på dansommer!

Hyra stuga i Gudhjem på Bornholm

Hamnstaden Gudhjem lockar med sol och bad, fascinerande kultur och god mat. Att hyra stuga i Gudhjem är ett bra sätt att upptäcka allt som Bornholm har att erbjuda. Här nedan kan du läsa mer om vad det innebär att semestra i en av dansommers stugor på Bornholm

Den danska ön Bornholm är en omtyckt plats att semestra på. Ön är endast 588 kvadratmeter stor, men kan stoltsera med många härliga stränder med vit, sammetslen sand. Geografiskt sett ligger Bornholm närmare Sverige än Danmark och faktum är att ön tillhörde Sverige under två år på 1600-talet. Annan kuriosa om Bornholm är att ön har flest antal soltimmar i hela Danmark.

Sol över Gudhjemthis button

Tänk att vakna upp i en av dansommers stugor i Gudhjem, äta frukost på terrassen och titta ut över havet. Ta en promenad ned till stranden för att njuta av många timmars sol och bad. Tröttnar du på strandlivet kan du shoppa i Gudhjem eller koppla av på någon av stadens uteserveringar.

Bor du i ett semesterhus i Gudhjem, måste du även passa på att smaka den lokala specialiteten ”sol över Gudhjem” som är en rätt med rökt sill, rå äggula, purjolök och rädisa på en bädd av rågbröd.