search

Hyra stuga Sandvig

Strandsemester i det gamla fiskeläget vid vackra Sandvig. Med sin berömda, vita sandstrand bjuder det gamla fiskeläget Sandvig in sina besökare till en härlig semester med sol och bad i fokus.

Genom att hyra semesterhus i Sandvig på Bornholms norra udde, har du också möjlighet att göras utflykter på ön. 20-25 kilometer bort finner du såväl Gudhjem som färjeläget och största staden Rönne. 

Njut av den berömda stranden med en stuga i Sandvig

Semestra på Bornholm med familjen i sommar! dansommer har ett härligt utbud av stugor på Bornholm i alla storlekar och prisklasser. Vill du uppleva norra Bornholm kan du bland annat hyra hus i Sandvig.

Bornholm är den danska ön öster om Själland där solen alltid skiner. Eller nästan alltid. Bornholm toppar listan över flest antal soltimmar i Danmark. Öns största stad är Rönne med cirka 15 000 invånare. På norra Bornholm hittar du det gamla fiskeläget Sandvig och tvillingstaden Allinge. Sandvig är vida berömd för sin härliga sandstrand och är en omtyckt plats att semestra på.

Sol och bad på nära håll

Att hyra stuga i Sandvig är en god idé om du ser fram emot en semester på stranden. Här kan du koppla av med en bra bok i skuggan, bygga sandslott med barnen eller svalka dig i Östersjön. Tröttnar du på sol och bad, kan du alltid ta en promenad genom staden, äta en glass i hamnen eller hyra en cykel för att upptäcka norra Bornholm. Med ett semesterhus i Sandvig får du även en bra bas för utflykter till Hammershus slottsruin.

Blev du inspirerad att hyra hus på Bornholm, kan du hyra stuga i Sandvig här på dansommers hemsida eller ringa vår kundtjänst.

Välkommen till dansommer när du vill hyra en av våra stugor i Sandvig!