search

Hyra stuga Sömarken

Upptäck allt som Bornholm har att erbjuda! Med ett semesterhus i Östre Sömark får du njuta av härliga stränder, vacker natur och barnvänliga upplevelser. Semesterhusförmedlaren dansommer har stuguthyrning på Bornholm för alla smaker. 

Ön Bornholm är belägen öster om Själland och har i genomsnitt flest antal soltimmar i hela Danmark. Öns natur är mycket varierande: i söder finns vackra sandstränder, inåt landet finns blanka sjöar och djupa skogar, i norr finns grönskande hedar och karga klippor.

Upplev en ny del av ön i sommar

Det finns många fördelar med att hyra stuga i Östre Sömark. Tänk att äta frukost i trädgården och sedan gå direkt ned till stranden för ett dopp! Sola på en av de mjuka sanddynerna, lek med barnen vid strandkanten eller svalka dig i det klarblå havet.

Är du sugen på att se mer av ön, kan du ta en tur till Döndalen för att se det vackra vattenfallet eller besöka klippformationen Jons Kapel. Reser du med barn är en tur till den lilla nöjesparken Joboland ett hett tips.

Man behöver inte åka långt för en semester med sol och vita sandstränder. Här på hemsidan kan du se alla dansommers stugor i Östre Sömark och även boka.

Alla stugor på Bornholm ägs av privatpersoner, vilket gör att vi har ett personligt och mycket varierat utbud. Välkommen!