search

Hyra stuga Sommerodde

Stugor nära strand och hav

Sommerodde är en i raden av charmiga plaster där du kan hyra stuga på Bornholm och samtidigt ha närhet till härliga stränder. Med närhet till såväl Dueodde som Snogebaek har du dessutom valmöjligheter kring vart du ska spendera dagen på stranden. 

Semester på Bornholms sydspets

Välkommen att boka någon av våra stugor vid Sommerodde Strand. Sommerodde är beläget på sydspetsen av Bornholm, strax väster om det mer kända Dueodde men du har heller inte långt till Snogebaek. Våra semesterhus i Sommerodde har som regel närhet till stranden vilket gör att du kan njuta av svalkande dopp här när du ska hyra stuga på Bornholm.

Överallt på ön kan du finna härliga stränder och så också Sommerodde Strand. Bornholm är danskarnas solskensö och det är lätt att förälska sig i den speciella stämningen här. Det kan också vara därför så många väljer att komma tillbaka hit år efter år. 

Passa på att hyra stuga i Sommerodde

På dansommer är vi stolta över att ha förmedlat semesterhus och stugor i Danmark så långt tillbaka som 1976. Här på vår hemsida kan du hitta en stuga som passar de kriterier du har för att sedan boka den direkt online.

Vår svenska kundservice står även redo om du hellre vill hyra stuga i Sommerodde över telefon. När du anländer med färjan till Bornholm finns vårt servicekontor på plats om du skulle ha några frågor under din vistelse. Välkommen att göra en sökning redan nu bland våra stugor i Sommerodde