search

Hyra stuga Skåstrup

Våra semesterhus och stugor vid Skråstrup Strand ligger i ett semesterhusområde i Båring Vig som är fint och barnvänligt. Om du hyr någon av våra stugor eller semesterhus här så kommer du endast ha sju kilometer till trevliga Bogense där det finns goda möjligheter till shopping och andra inköp.

Vill ni hellre ta er till en något större stad så finns Middelfart bara drygt 12 kilometer bort och Odense runt 30 kilometer. Är det dock bara mindre inköp som ska göras så finns det dagligvarubutiker i Skråstrup, endast cirka en kilometer från den stuga som ni hyrt.

Genom att hyra stuga eller semesterhus vid Skråstrup Strand kommer ni heller inte ha långt till stranden som är omgiven av det nordfynska landskapet. Här finner ni grönområden och vandringsstigar som tar er direkt till stranden som i detta fall är en fin långgrund sandstrand som på sina håll har lite sten.

Vill du ta dig ut på djupare vatten så kan man nyttja den långa bryggan. Här finns också parkering i anslutning till stranden.

Passa på att hyra stuga eller semesterhus vid Skråstrup Strand i Båring Vig och njut av naturen på Fyn. Varmt välkommen att se vårt utbud av stugor och semesterhus vid Skråstrup Strand här på vår hemsida. Hos dansommer, finner du ett bra sortiment av stugor på Fyn. Boka, kan du göra direkt online.