search

Hyra stuga Vrist Strand

Strax sydväst om Harboöre, ut mot mäktiga Vesterhavet, ligger Vrist där vi på dansommer hyr ut stugor och semesterhus till den som vill ha en semester här. Våra semesterhus och stugor i Vrist ligger i lä bakom sanddynorna på stora tomter.

Stranden här är en fin badstrand av sand som du enkelt kan nå genom några minuters gång från ditt semesterhus. Möjligheterna till utflykter är goda här då ni bland annat kan ta en tur längs Vesterhavet och sanddynorna och uppleva Limfjordens varierade landskap av fjord, vikar, holmar och öar.

Ta en tur till Thyborön där ni kan få ta del av en sann västkustfiskarmiljö.

Här kan du också köpa färsk fisk att sedan tillaga i köket till ditt semesterhus. Andra alternativ är att besöka Struer och Holstebro för shopping och fika på något av caféerna här. Längsmed vägkanten på vägen hem till er stuga kan ni köpa färsk frukt och grönsaker i någon av de vägbodar som finns.

På dansommer har vi arbetat med uthyrning av stugor i över 30 år så du är varmt välkommen till oss för att hyra stuga i Vrist vid Limfjorden i Danmark. Se vårt utbud av stugor och semesterhus vid Limfjorden och Vrist här på vår hemsida med möjlighet att boka online.