search

Hyra stuga Vedersö Klit

En semester i ett semesterhus vid Vedersö Klit, strax norr om det myllrande Söndervig, kan mycket väl beskrivas som synonymt med begreppet västkustsemester. Här kan du hyra stuga med närhet till fina sandstränder och skyddade sanddynor som omgärdas av fri västkustnatur som bäst upplevs till fots eller cykel. 

Det är först och främst stranden och den genuina västkustnaturen som lockar gästerna till de många semesterhus och stugor som finns i Vedersö Klit. Möjligheterna till utflykter från ert semesterhus är många då ni exempelvis kan ta en tur till Legoland som ligger cirka 10 mil bort eller Löveparken.

Är det shopping som gäller kan man ta sig till HolstebroHerning och Ringköbing

Med över 30 års erfarenhet i uthyrning av semesterhus och stugor vid Vesterhavet och i Vedersö Klit är dansommer ett utmärkt alternativ för dig som vill hyra stuga här. Alla våra stugor är privatägda men har inpekterats innan intag för att kvalitetssäkra utbudet ut mot dig som gäst.

Du kan söka stugor och semesterhus i Vedersö Klit här på vår hemsida där du även har mäjlighet att boka din stuga direkt online. Vi på dansommer hälsar dig och din familj varmt välkommen för er nästa semester i en stuga i Vedersö Klit i Danmark.