search

Hyra stuga Kvie Sö

Det natursköna området med semesterhus och stugor vid Kvie Sö är rena balsam för själen. Att hyra stuga vid Kvie Sö är särskilt uppskattat av barnfamiljer och naturälskare. Ungefär två kilometer norr om Ansager vid Varde ligger badsjön i fridfull miljö som skapar en harmonisk stämning.

Hit kommer semestersugna gäster som har valt att hyra stuga vid Kvie Sö. Omkring sjön finns vandringsstigar som snabbt kan nås från våra semesterhus och stugor vid Kvie Sö. På lekplatsen vid strandområdet kan de små leka.

Att hyra stuga eller semesterhus vid Kvie Sö lockar också den fiskeintresserade även om man inte kan fiska i själva Kvie Sö. Runt omkring området är det gott fiskevatten i åar och flera så kallade put & lake-sjöar. 

Om du väljer att hyra stuga vid Kvie Sö så har du endast drygt en halvtimmas bilfärd till Legoland och 45 minuter till djurparken Givskud.

Hos oss på dansommer finner du ett stort och varierat utbud av semesterhus och stugor vid Vesterhavet i Danmark. Du är välkommen att se vårt sortiment i Kvie Sö genom att göra en sökning här på vår hemsida där du också har möjlighet till direktbokning online.