search

Hyra stuga Årgab

Våra semesterhus och stugor i Årgab ligger så gott som alla max 300 meter från Vesterhavets brusande böljor. Den bilfria sandstranden är fin och utmärkt med blå flagg som symboliserar god badvattenkvalitét. Passa på att hyra stuga eller semesterhus i Årgab och njut av härliga baddagar om sommaren, vackra solnedgångar och långa promenader längs med stranden.

En grupp som uppskattar Årgab är surfarna. Området är berömt för att ha mycket bra surfvatten och några kilometer öster om Årgab ligger surfskolan vid Ringköbing Fjord. Majoriteten av våra semesterhus och stugor i Årgab har endast 10 minuters bilfärd till Hvide Sande. Hvide Sande är mycket uppskattat av fiskare då här finns goda möjligheter till havsfiske. Skulle fångsten inte bli tillfredsställande, kan du alltid köpa färsk fisk på fiskeauktionen.

Våra semesterhus och stugor i Årgab ligger i ett härligt, kuperat, klittområde som kan utforskas till fots eller genom en förfriskande cykeltur.

I Årgab har vi på dansommer semesterhus och stugor för uthyrning som passar de flesta smaker. Vi har ett stort och varierat utbud av semesterhus på den danska västkusten. En stuga här passar såväl barnfamiljer som vänner och par. Det finns stugor i form av klassiska trähus men även större semesterhus med egen pool.

Du kan boka din stuga direkt här på vår hemsida. Att hyra stuga i Årgab är en god idé så du är varmt välkommen till oss för din nästa semester i Danmark.