search

Hyra stuga Jegum Ferieland

Ute vid en skog på västra Jylland ligger Jegum Ferieland med semesterhus och stugor för uthyrning. I över 30 år har semestergäster och inte minst barnfamiljer bott i de numer drygt 700 semesterhus och stugor som ligger i Jegum Ferieland nära Varde.

Detta område med semesterhus och stugor har inte långt till stranden då det i regel är 10-12 kilometer till Börsmose och de mer kända Vejers, Blåvand eller Henne Strand.

Vi på dansommer erbjuder semesterhus och stugor i Jegum Ferieland med kriterier som många barnfamiljer söker. Här är det lugna förhållanden med lite trafik och många aktiviteter för barn såsom lekplats, linbana och bollplaner. Vill du hyra stuga med närhet till aktivitet så kan vi tipsa om Jegum Ferieland. 

Omkring våra semesterhus och stugor i Jegum Ferieland så finns det elva kilometer naturstigar. Gör ett besök till Sövig Bäk och upplev den orörda naturen. Väljer du att hyra stuga i Jegum Ferieland så har du endast 60 kilometer till Legoland, 30 kilometer till hamnstaden Esbjerg och 60 kilometer till Danmarks äldsta stad Ribe.

Många av våra de stugor och semesterhus som vi på dansommer hyr ut ger också gratis inträde till badland i antingen Oksböl, Esbjerg eller Varde. En liten extra bonus för dig som vill hyra stuga här. 

Ett semesterhus i Jegum Ferieland kännetecknas av ytor och större tomt. Avståndet till Vesterhavet i Danmark gör att våra stugor i Jegum Ferieland också ligger på en uppskattad prisnivå. Att hyra stuga i Jegum Ferieland är kort och gott en favorit hos barnfamiljer.

Du är även välkommen att se vårt övriga utbud av semesterhus vid Vesterhavet i Danmark.