search

Hyra stuga Klegod

Dansommers semesterhus och stugor i Klegod finner du mellan Söndervig och Hvide Sande på Holmsland Klit, som skiljer Vesterhavet från Ringköbing Fjord. Endast 1-2 kilometer bred men hela 40 kilometer lång erbjuder Holmsland Klit ett enastående landskap vid Vesterhavet.

Samtidigt kommer du som väljer att hyra stuga i Klegod tillgång till sanddyner, ljung och ängar. Här kan du njuta av ett rikt badliv på den breda sandstranden och fjordens härligheter med ett rikt djurliv. I jämförelse med lite mer kända ’storebror’ Söndervig så ligger våra semesterhus och stugor i Klegod mer spridda och ofta i klitterna vilket gör att det ges större horisonter här med mer öppna vidder.

Därför uppskattas våra semesterhus och stugor i Klegod av de gäster som söker lugn och ro med avslappning och inte har stora behov av shopping, restauranger och nattliv. Utflyktsmöjligheterna från ett semesterhus i Klegod är dock goda och många. Varför inte ta en tur en mil söderut till Hvide Sandes trevliga hamn?

Här kan du handla nyfångad fisk eller också kan du ta dig till Blåbjerg Klitplantage med Danmarks högsta klit på 64 meter och ett rikt djurliv.

Vårt utbud av semesterhus i Klegod i Danmark är bra och varierat med stugor för 6-16 personer. Några av våra stugor för uthyrning har havsutsikt, andra semesterhus har swimmingpool och många sovrum.

Gör en sökning redan nu och hitta din favorit i vårt utbud av semesterhus och stugor vid Vesterhavet och i Klegod. Du kan boka din stuga direkt online hos oss på dansommer.