search

Hyra stuga Skaven Strand

I den södra delen av Ringköbing Fjord, som är 30 kilometer lång och med sina 300 km2 är Västjyllands störste fjord, ligger Skaven Strand där dansommer hyr ut semesterhus och stugor. Här kan vi erbjuda semesterhus och stugor för upp till 6 till 8 personer.

Väljer du att hyra stuga i Skaven Strand är sannolikheten stor att huset har en jacuzzi. Många av våra stugor och semesterhus här ligger också på en större naturtomt med nära till fjorden. 

Om du söker andra alternativ än de breda sandstränderna vid Vesterhavet så kan Ringköbing Fjord och inte minst Skaven Strand locka med båda barnvänliga bad, vattensport och ett rikt djurliv. Väljer du att hyra stuga eller semesterhus i Skaven Strand får du tillgång till just en barnvänlig sandstrand vid fjorden där det är relativt grunt och det inte är tillåtet att köra bil. 

Från våra semesterhus och stugor i Skaven Strand så har du heller inte långt till till den trevliga båt- och fiskehamnen där man kan köpa nyfångad fisk. Är du vindsurfare är också omgivningen kring fjorden, såsom Skaven Strand, populärt att hyra stuga. Passa på att hyra stuga eller semesterhus i Skaven Strand så har du även en utmärkt utgångspunkt för att upptäcka den västjyska naturen.

Längsmed fjorden finner du flera naturstigar som låter besökaren komma nära inpå naturen och framför allt dess fascinerande fågelliv. Söker du istället lite mer aktivitet så kan du ta en tur från ditt semesterhus i Skaven Strand till Legoland och Givskud Zoo då de ligger knappt 1-1,5 timmas bilfärd från området. 

Välkommen till oss på dansommer för att hyra stuga vid Vesterhavet och i Skaven Strand.

Du kan söka fram samt boka din stuga i Skaven Strand direkt här på vår hemsida.