search

Hyra stuga Söndervig

Söndervig ligger inget av våra semesterhus och stugor längre än 900 meter till stranden vilket har gjort att området är ett av våra mest populära resmål att hyra stuga vid västkusten. Sedan 1800-talet har Söndervig varit känt som ett trevligt badställe med vacker, bred sandstrand och klitter. 

Turismen är mycket viktig för Söndervig och många av semestergästerna väljer att bo i någon av de semesterhus och stugor som finns här. Att hyra stuga i Söndervig ger närhet till centrum där dansommer också har sitt nyckelkontor.

I Söndervig stad kan du också finna gott om aktiviteter såsom butiker, restauranger, bowling och ett bra nattliv. Söndervigs placering mellan Vesterhavet och Stadil Fjord ger också goda möjligheter för att uppleva det bästa av två världar.

Hyr någon av våra stugor och semesterhus i Söndervig så kan du ta del av det stora havet i väst och den lugna fjordnaturen med tillhörande fågelliv i öst. 

Söker du en semester med golf i Danmark så erbjuder Holmsland Klit Golf spännande förutsättningar med västanvinden som sällskap på banan året om. Passa på att hyra stuga i Söndervig så har du bara 5-6 kilometer till golfbanan.

Gör en sökning på Söndervig så kommer du se att vi har allt från semesterhus precis på första ’sanddyneparkett’ till mysiga stugor för familjen som vill ha extra nära till byn. Bo i en stuga i centrala Söndervig eller semestra i grupp om upp till 14 personer med ett semesterhus som har stor swimmingpool.

Att hyra stuga vid Vesterhavet och i Söndervig passar för alla möjliga behov. Välkommen till oss på dansommer för att boka din nästa stuga i Söndervig