search

Hyra stuga As Vig

När du hämtat nyckel till det semesterhus vid As Vig som du har hyrt genom dansommer, är det inte långt från nyckelkontoret till din stuga. Om du hyr någon av våra stugor och semesterhus vid As Vig kommer du heller inte ha långt till den barnvänliga sandstranden som ligger i lä för västanvinden. 

Området med semesterhus och stugor vid As Vig är centralt beläget mellan Horsens och maritima Juelsminde. Här finns också goda fiskemöjligheter. Du har bland annat put & take-sjön Teglvärkssjön och från Juelsminde kan man, om sommaren, segla ut med fiskebåtar. Det finns också goda fiskemöjligheter längsmed flera av kustens städer. 

Vill du ha en än mer aktiv semester så kan vi tipsa om Legoland som endast ligger en dryg timmas bilfärd från ditt semesterhus. Om vädret inte tillåter utomhusbad så kan du ta en tur till Horsens i Auqua Forum, som har ett trevligt badland. 

Vi på dansommer önskar dig som kommer hyra stuga på Östjylland vid As Vig en riktigt trevlig semester. Om du vill boka en stuga kan du göra det direkt här på vår hemsida.

Gör en sökning redan nu för att se alla våra semesterhus och stugor att hyra vid As Vig i Danmark