search

Hyra stuga Öster Hurup

Våra semesterhus och stugor i Öster Hurup ligger i den charmiga lilla byn vid östkusten ut mot Kattegatt. Området är mycket uppskattat av gästerna till de semesterhus och stugor som ligger här. Mycket på grund av den osedvanligt fina och barnvänliga sandstranden som ligger här.

Öster Hurup har under lågsäsong drygt 1000 invånare vid skrivande stund men under sommarperioden så utökas detta antalet mångdubbelt tack vare de många glada semesterfirarna. Norr och söder om byn finns stora områden med semesterhus och stugor. Från er stuga är det endast några få minuters gång till den fina sandstranden. Väljer du att hyra stuga i Öster Hurup kommer du ha nära till en rad olika aktiviteter då det bland annat finns ett stort subtropiskt badland här.

Skulle det vara lite mulet en dag kan ni ta en tur från er stuga till Ålborg som erbjuder gott om aktiviteter såsom shopping och kafébesök. 

Vi på dansommer har över 30 års erfarenhet av att hyra ut semesterhus och stugor på Östjylland och i Öster Hurup. Här på vår hemsida kan du som vill hyra stuga söka samt boka direkt online.