search

Hyra stuga Helberskov

Området Helberskov med spridda bebyggelser av semesterhus och stugor ligger några få kilometer söder om Öster Hurup ut mot Kattegattkusten. Stranden här är smal där gräset på sina ställen når hela vägen ner till vattnet. Kattegatt är här speciellt barnvänligt då man kan gå långt ut i vattnet innan det blir djupt.

Många av våra semesterhus och stugor i Helberskov har korta avstånd till vatten. Söker du inköpsmöjligheter så finns närliggande Helberskov by och större shoppingmöjligheter finner du i Hadsund och Ålborg. Gällande utflyktmöjligheter rekommenderas just Ålborg men också den fina Mariager Fjord.

Om du väljer att hyra stuga här så passa på att ta med matsäck på en tur till Stinesminde som är ett enastående naturområde med fin utsikt.

På vägen hem till ert semesterhus kan ni passa på att köpa färska grönsaker och frukt vid någon av de bodar som finns längs vägen. Dansommer har hyrt ut stugor och semesterhus på Jyllands östkust och i Helberskov i över 25 år så vi kan idag stuguthyrning i området.

Vill du hyra stuga här så är du välkommen att göra en sökning samt boka ditt semesterhus direkt här på vår hemsida.