search

Hyra stuga Lönstrup

Med en semester i någon av våra stugor och semesterhus i Lönstrup kommer ni vara i en pärla vid Vesterhavet som har lyckats bevara sin ursprungliga charm.

Du finner områden med semesterhus och stugor på båda sidor av Lönstrup som är omgivet av natur. Här väntar ett rikt utbud på aktiviteter för både liten som stor. En lite speciell aktivitet är att se solen gå ner över Vesterhavet från den imponerande Rubjerg Knude.

Att andelen soltimmar är fler här är en anledning till att er semester i denna del av Danmark bjuder in till härliga minnen. Men det är som sagt bara en av anledningarna till att hyra stuga eller semesterhus här. Gör ett besök till populära Skagen och Råbjerg Miles.

Skulle det visa sig vara mulet en dag så kan ni ta en tur till Ålborg och Hjörring som har utmärkta shoppingmöjligheter samt restauranger och fik. Ett tips är annars att ta med picknickkorgen och bege er till idylliska Tversted Klitplangage. Ett annat tips, på vägen hem till ert semesterhus, är att stanna till vid någon av de små vägbodarna som säljer färsk frukt och grönsaker.

Hos oss på dansommer kan du hyra stuga och semesterhus på Nordjylland i så gott som alla områden, Lönstrup ett av dessa. Du ser vårt kompletta utbud här på vår hemsida där du också kan boka den stuga du önskar. Välkommen till oss för att hyra stuga i Lönstrup!