search

Hyra stuga Kollerup

Området med semesterhus och stugor vid Kollerup ligger i ett vackert naturområde lite lä bakom sanddynorna och den härliga sandstranden. Till våra stugor och semesterhus vid Kollerup lockas gäster framför allt på grund utav stranden och den genuina västkustnaturen med öppna landskap, öar och rikt djurliv.

Här kan du njuta av fru natur, ren luft, klitter samt strand och hav. Från våra semesterhus och stugor vid Kollerup är det bara en kort väg till Ålborg som bjuder in tilltrevlig stadsmiljö och shopping.

Hos oss på dansommer kan du hyra stuga i Kollerup på Nordjylland men vi har även stugor och semesterhus i resten av Danmark. Efter att ha arbetat med uthyrning av stugor och semesterhus i Danmark sedan 1976 vet vi idag vad det är som våra semestergäster efterfrågar.

Du kan boka tryggt i vetskapen om att samtliga semesterhus på Nordjylland har inspekterats innan de tagits in i sortimentet.

Om du vill hyra stuga i Kollerup och har hittat en favorit i utbudet så har du möjlighet att boka den direkt här online. Varmt välkommen till oss på dansommer för din nästa semester i Danmark!