search

Hyra stuga Tranum

Vill du säkra dig om en bra utgångspunkt för att uppleva västkusten från sin bästa sida så rekommenderas att hyra stuga eller semesterhus i Tranum. Här kan du njuta av en lång sandstrand som är upp till 200 meter bred. Bakom klitterna så finner du bebyggelser med härliga semesterhus och stugor varvat med naturlandskap.

Oavsett vilken årstid du väljer att hyra stuga i Tranum så finns alla möjligheter för oförglömliga semesterdagar. Om sommaren så lockar naturligtvis sandstranden till badliv medan den härliga naturen är uppskattad under den kallare delen av året.

Skulle det under någon dag vara lite mulet så kan ni ta en tur från ert semesterhus till LökkenBlokhus eller Ålborg för lite shopping.

Att hyra stuga för semestern är ett utmärkt sätt att komma nära resmålet. Dansommer erbjuder uthyrning av stugor på Nordjylland och övriga Danmark. Då vi arbetat med stuguthyrning i över 30 år, kan du känna dig trygg i att hyra stuga från en förmedling som vet vad som efterfrågas. Våra stugor och semesterhus i Tranum kan du se här på vår hemsida där du även kan boka direkt online.