search

Hyra stuga Hurup Thy

Upplev Cold Hawaii

Thy må vara ett av Europas bästa områden för surfing och andra vattensporter men här finns även gott om attraktioner för den som hellre håller sig på land. Upplev Thy och kusten med ett eget semesterhus från dansommer som bas. Vårt servicekontor på plats är till för att ge dig en så bra upplevelse av stugvistelsen som möjligt. 

Lockande stugor i Thy att hyra

Söker du stugor och semesterhus i nordvästra Danmark så är ett tips att titta efter Thy. Detta är en trevlig liten region strax norr om Limfjorden med kust som sträcker sig till Vesterhavet och Skagerrak. Just denna kuststräcka gör det extra intressant för den vattensportälskande att hyra stuga eller semesterhus i Thy. Vissa kallar området för Cold Hawaii på grund av dess många goda möjligheter till surf såsom Klitmöller vilket är ett av Europas bästa surfområden.

Att hyra stuga eller semesterhus i Thy passar både för den som vill vara aktiv och den som vill koppla av under sin semester i Danmark. Förutom surfing och vattensport så erbjuder Thy även vandringsstigar i nationalpark för den som vill njuta av naturen.

Våra stugor och semesterhus i Thy för uthyrning finns till för alla och om ni tröttnar på vatten och vandring så gör ett besök till Thisted eller Hurup för lite lokal shopping. Välkommen till oss på dansommer för att hyra stuga i Thy - sök samt boka stugor här direkt online.