search

Hyra stuga Norra Lyngby

Norra Lyngby ligger strax norr om Lökken och är ett mycket trevligt ställe att hyra stuga eller semesterhus. Stranden här är en mycket fin sandstrand även om den inte är så bred. Inlandet består av ett öppet landskap med spridda bebyggelser med semesterhus och stugor samt gröna marker.

Här kan man uppleva det speciella ljuset som har gjort sig berömt och här finns strand, natur och frisk havsluft för alla. Många av våra semesterhus och stugor ligger norr om Norra Lyngby, en bit bakom sanddynorna. Från många av våra semesterhus och stugor så är det endast några minuters promenad ner till den fina stranden. 

Vi på dansommer hälsar dig som vill hyra stuga i Norra Lyngby varmt välkommen. Eftersom vi har arbetat med uthyrning av stugor och semesterhus i Danmark i över 30 år så vet vi vad våra gäster efterfrågar.

Vi erbjuder ett varierat utbud av semesterhus och stugor på Nordjylland och övriga landet för att kunna möta våra gästers olika önskemål. Att hyra stuga genom dansommer är en mycket god idé då vi har kvalitetssäkrat samtliga stugor.

Vi hälsar dig välkommen att hyra stuga i Norra Lyngby på Nordjylland i Danmark.

Family on beach in Denmark