search

Hyra stuga Lökken

Varmt välkommen till oss på dansommer för att hyra stuga eller semesterhus i Lökken på Nordjylland. Omtyckta Lökken har gått från fiskarby till att vara centrum för ett stort område av semesterhus och stugor som sträcker sig från norr till syd.

De äldsta områdena med semesterhus och stugor ligger strax söder om staden där också den breda sandstranden ligger. På stranden går det att köra bil hela vägen till Blokhus. Lökken är som sagt centrum för hundratals semesterhus och stugor längsmed kusten.

Lökken är känt för sitt rika uteliv med möjligheter till shopping, caféer, restauranger med mera. Något som bör upplevas är att se solnedgången från piren gå ner i Vesterhavet.

Dansommer erbjuder ett stort utbud av semesterhus och stugor för uthyrning omkring Lökken. Välkommen till oss för att hyra stuga på Nordjylland i bland annat Lökken. Gör en sökning här på vår hemsida där du även har möjlighet att boka din stuga direkt online.

Du bokar tryggt i vetskap om att alla semesterhus inspekteras regelbundet och att ett trygghetspaket alltid är inkluderat i din bokning.

Välkommen till våra semesterhus i Lökken!