search

Hyra stuga Kjul Strand

Välkommen att hyra stuga eller semesterhus vid Kjul Strand som ligger strax öster om Hirtshals spännande fiskerimiljö. Området med semesterhus och stugor ligger i närheten av stranden som är en fin sandstrand med sanddynor.

Vill du aktivera dig så finns här en rad upplevelser. Ett besök till Skagen är givetvis ett måste om du väljer att hyra stuga vid Kjul Strand. Passa då på längsmed vägen att se Råbjerg Miles ökenlandskap och örnreservatet i Tuen.

Gör i ordning en matsäck i ditt semesterhus och ta med till Tversted Klitplangage som är en idyll utan like. Skulle det vara lite mulet en dag så erbjuder städerna Hjörring och Frederikshavn utmärkta möjligheter för shopping. Sedan, på vägen hem till ert semesterhus vid Kjul Strand, kan ni göra ett stopp vid någon av de små vägbodar som säljer färsk frukt och grönsaker.

Hos dansommer kan du välja ut din favorit i ett härligt utbud av semesterhus och stugor vid Kjul Strand och på Nordjylland.

Du kan enkelt se alla tillgängliga semesterhus och stugor på Nordjylland genom att göra en sökning här på vår hemsida för den period som du vill resa.

Om du sedan har hittat en stuga du vill hyra vid Kjul Strand så kan du boka den här direkt online.