search

Hyra stuga Skagen

Många människor kan gå i god för att hyra stuga och semesterhus i Skagen är ett utmärkt sätt att semestra i Danmark. I över hundra år har denna del av Danmark varit synonymt med sommar, sol, strand och semester. Skagens fördelar ’upptäcktes’ redan på 1800-talet av den lite mer välbärgade delen av stadsbefolkningen och med dem kom också konstnärerna.

Det har framför allt varit målarna som har fascinerats av ljuset och det genuina livet bland bönder och fiskare i Skagen.
Genom att hyra stuga i Skagen på Nordjylland kan du uppleva en unik miljö året om.

Här kan det speciella ljuset ses, som reflekteras av haven på båda sidor av GrenenVästkusten, som utgörs av Tannisbugten, med dess fina sandstränder bjuder in till ett mäktigt klitlandskap tillsammans med ett rikt utbud av semesterhus och stugor. I Råbjerg Mile finner ni det mest imponerande klittlandskapet. Längsmed hela kusten finner du trevliga områden med semesterhus och stugor i olika stugbyar.

Upptäck det fascinerande Skagen

Vi på dansommer erbjuder dig och din familj ett stort och varierat utbud av semesterhus och stugor att hyra i Skagen. Vill du hyra stuga på Nordjylland här kan du vara säker på att hitta något som passar hos oss då vi har allt från små mysiga stugor och semesterlägenheter till större semesterhus för många gäster.

Som stugförmedling har vi hyrt ut semesterhus och stugor i Danmark sedan 1976. Vi inspekterar samtliga semesterhus och stugor innan vi tar in dem i utbudet vilket är en trygghet för dig som gäst. Här på vår hemsida kan du söka och boka stugor i Skagen. Varmt välkommen till oss på dansommer för att hyra stuga i Skagen.

Skagen