search

Hyra stuga Blokhus

En av de mer populära platserna att hyra stuga och semesterhus i Danmark är Blokhus. Om du väljer att hyra någon av våra stugor här vid denna fantastiska kuststräcka så har du en perfekt utgångspunkt för att uppleva västkusten från sin bästa sida.

Sandstranden här är upp till 200 meter bred och kan tyckas sträcka sig oändligt åt bägge sidor. Bakom sanddynorna ligger det trevliga bebyggelser med semesterhus och stugor som finns tillgängliga för dig att hyra genom dansommer. Vi erbjuder en rad olika stugor i Blokhus som är varierade nog att täcka alla behov och önskemål.

Family on beach in Denmark

Vill du hyra stuga i Blokhus gäller det dock att passa på. Först till kvarn gäller. Genom att hyra stuga eller semesterhus så har du en perfekt utgångspunkt för att njuta av stranden som sägs vara en av Danmarks absolut finaste sandstränder. Rent statistiskt finns det också en poäng i att man säger att solen skiner mer här än i resten av Danmark.

Lockar våra stugor på Nordjylland är du välkommen att boka redan idag. Vi på dansommer har arbetat med uthyrning av stugor och semesterhus sedan 1976 och vet idag vad våra gäster vill ha.

Varmt välkommen att göra en sökning redan nu för att boka ditt semesterhus för nästa semester i Blokhus.