search

Hyra stuga Råbjerg

Det gamla fiskarläget Rågeleje finner du drygt en mil väster om Gilleleje och är ett gammalt välkänt område att hyra stuga och semesterhus på Själland. Här har flera generationer av glada gäster firat sin semester.

Våra semesterhus och stugor för uthyrning i Rågeleje är både äldre, traditionella trähus men även mer moderna hus för många personer. Här finns semesterhus och stugor som passar såväl gammal som ung.

Utmärkt med den Blå Flag för bra badvattenskvalité är den trevliga badstranden här populär. Året om finns även goda möjligheter till vandringsturer i skog eller vid ån. Med andra ord kan både badgäster såväl som friluftsmänniskor uppskatta våra semesterhus och stugor i Rågeleje.

Här, på den själländska nordkusten, är du välkommen att hyra stuga genom oss på dansommer. Vi har arbetat med stuguthyrning i Danmark sedan 1976 och kan idag erbjuda ett stort och varierat utbud av kvalitetssäkrade semesterhus och stugor över hela landet.

Du kan se hela vårt utbud av semesterhus och stugor i Rågeleje genom att göra en sökning på området här på vår hemsida. Skulle du sedan hitta en stuga i Rågeleje du vill hyra kan du boka den direkt online. Men kom ihåg – först till kvarn gäller!