search

Hyr stuga eller lägenhet i Erzgebirge

Välkommen till oss på dansommer för att hyra stugor i Erzgebirge i Tyskland. Bergområdet Erzgebirge ligger på gränsen mellan Tyskland och Tjeckien och delar Böhmen och Sachsen. Efter att man fann ädelmetaller här fick området sitt namn.

Genom att hyra stuga i Erzgebirge har du en perfekt bas för att utforska området med den vackra naturen och de historiska bergsbyarna där det moderna möter tradition.

Från våra stugor i Erzgebirge är det inte långt till diverse museum och sevärdheter såsom slott och borgar. Besök exempelvis Augustusburg och Lauenstein. Väljer du att hyra stuga i Erzgebirge så har du också många möjligheter att komma ut att rida och har du aldrig suttit på hästryggen finns här ridskolor i området.

Området har en stor tradition av hantverkskonst och många av de träleksaker som kan köpas idag härstammar härifrån. När du, från din stuga i Erzgebirge, vill ut och se dig omkring så kan vi tipsa om den gamla stadsdelen Chemnitz där många sevärdheter finns och också bra möjlighet till shopping samt kafé- och restaurangbesök.

Se våra stugor i området här på vår hemsida. Om du vill hyra stuga i Tyskland är du välkommen att boka direkt online.

Samtliga stugor i Erzgebirge har inspekterats innan de tagits in i sortimentet.