search

Hyr stuga eller lägenhet i Vogtland

För närhet till idyllisk natur kan du hyra någon av våra stugor i Vogtland i Tyskland. Denna region ligger i gränsområdet mellan Bayern, Sachsen och Thüringen. När det kommer till att hyra stuga i Vogtland är nog det populäraste området Vogtlandsee (Vogtlandsjön) som ligger idylliskt till, omgivet av äventyrlig skog och vacker natur.

Hyr någon av våra stugor i Vogtland kommer du bort från vardagens stress och kan istället låta tankarna vandra iväg och njuta av den trevliga naturen i området. Här finns lugn och ro och du bestämmer helt själv vad du vill göra när du hyr stuga i Vogtland.

Området är präglat av musik då man i århundraden har tillverkat instrument här. Om du tittar närmare, kan du här och där finna spår av regionens musikaliska historia. Som exempel finns här museum med musik som tema men även ett sportmuseum.

Från våra stugor i Vogtland kan du inte bara njuta av utsikten över landskapet utan också ta dig ut på vandrings- och cykelturer för att ta del av blomstrande ängar, gamla borgar och slott eller den romantiska staden Plauen.

De två friluftsbaden Bad Elster och Bad Brambach är absolut värda ett besök om du ska hyra stuga i Vogtland. Det finns även en nöjespark i regionen. För kultur och historia kan vi tipsa om staden Greiz. Här bör du bland annat besöka slottet på berget Schlossberg.

Hyr en stuga i Vogtland och upplev allt vad regionen har att erbjuda.

Se våra lediga stugor i Tyskland och Vogtland här på vår hemsida där du även kan boka din stuga snabbt, tryggt och enkelt. Välkommen till oss på dansommer för att hyra stuga i Vogtland i Tyskland.