search

Hyra stuga Köbingsmark

På Als norra ände ligger våra semesterhus och stugor i Köbingsmark, tätt inpå en barnvänlig badstrand och cirka en mil från Nordborg. Als ligger med det milda Lilla bält på ena sidan och det vackra Alssund på den andra sidan.

Inte långt ifrån våra många semesterhus och stugor finns vacker natur, imponerande slott, idylliska värdshus, pittoreska byar och livliga städer. Här finns gott om upplevelser att utforska. Till exempel kan ni packa en picknickkorg och ta en utflykt från er stuga till Nörreskoven som är den näst största bokskogen i Danmark. En stuga eller ett semesterhus är också en perfekt utgångspunkt för att uppleva naturen på Als.

Ta en tur till Sönderborg med allt vad orten har att erbjuda. Ta del av historien genom ett besök till Sönderborg slott där Christian II hälls fången under 1532-1549. 

Att hyra stuga i Köbingsmark lämpar sig också som bas för den fiskeintresserade då här finns goda fiskemöjligheter. Vi på dansommer har under många decennier hyrt ut kvalitetssäkrade semesterhus och stugor på Jyllands östkust i Danmark.

Vi hälsar dig därför varmt välkommen att hyra stuga i Köbingsmark.