search

Hyra stuga Ristinge

Om det är en badsemester som står på programmet för dig och din familj så rekommenderas att hyra stuga eller semesterhus vid Ristinge genom oss på dansommer.

Om du väljer att hyra stuga här så kommer du att kunna njuta av en 10 kilometer lång sandstrand som verkligen bjuder in till sol och bad. Stranden anses av många som en av de bättre i Danmark och den är också barnvänlig. Genom att hyra stuga här så kommer du inte heller ha långt till själva Ristinge stad som har den minsta men dock mycket mysiga hamnen på Langeland.

För den som är hurtig om morgonen så går det att ta sig ner och köpa färsk fisk av de lokala fiskarna. I Ristinge går det även att göra mindre inköp för hushållet men vill ni ha ett större utbud rekommenderas Humble och Rudköbing.

Vi på dansommer hälsar dig välkommen att hyra någon av våra stugor och semesterhus vid Ristinge. Samtliga semesterhus och stugor i utbudet är privatägda men har kontrollerats innan de tagits in i sortimentet. Du kan söka samt boka din stuga direkt här på vår hemsida.