search

Hyra stuga Havneby

Välkommen att hyra stuga eller semesterhus i Havneby på södra Jyllands pärla Römö. Endast dryga milen från Skärbäk öppnas öns fantastiska natur upp sig med klitter, tallskog, hedar och vatten. I Havneby har dansommer i årtionden hyrt ut semesterhus och stugor till semestergäster.

Den riktiga byggboomen startade under 2000-talet och innebar en utökning av semesterhus och stugor i Havneby. Några ligger nära hamnen medan andra har närhet till golfbanan och några är belägna vid sandstranden Sönderstrand. Det finns med andra ord variation om du väljer att hyra stuga här.

Genom att hyra stuga i Havneby har du också gångavstånd till flertalet restauranger och affärer. Om du söker stranden så kan den hurtige ta en promenad till Sönderstrand eller så kan man ta en tur med bilen till Lakolk. Givetvis är du inte begränsad till Havneby om du vill hyra stuga på Römö.

Vi på dansommer erbjuder semesterhus och stugor för uthyrning över hela ön. Hit kommer såväl vänner som barnfamiljer. Varför inte hyra cykel och ta en tur runt eller genom ön? Upplev den omväxlande naturen från din sadel. Med ett semesterhus i Havneby eller något av de andra stugområdena på ön har du full frihet att göra som du själv känner.

Om du väljer att hyra stuga eller semesterhus i Havneby på Römö så har du självklart även möjligheten att köra till fastlandets fina gamla städer såsom Ribe och Tönder. Från våra stugor i Havneby är det ungefär 40 minuters bilfärd till Danmarks äldsta stad. Familjevänliga nöjen är dock det som kännetecknar dansommers uthyrning av semesterhus och stugor i Havneby.

Du kan se vårt kompletta utbud genom att göra en sökning här på vår hemsida. Om du hittar en stuga du vill hyra så är du välkommen att boka den direkt online.