search

Hyra stuga Kulhuse

På toppen av Själlands halvö Hornsherred, beläget mellan Roskilde Fjord och Isefjorden, ligger Kulhuse Strand där dansommar har semesterhus och stugor för uthyrning. Dessa stugor och semesterhus har tillgång till den bästa stranden på Hornsherred.

Det är just den fina sandstranden med tillhörande lågvatten som lockar barnfamiljer att hyra stuga vid Kulhuse Strand i Danmark. Det är bara att hålla utkik efter den blåa flaggan som visar på god kvalitet för badvattnet. Våra semesterhus och stugor vid Kulhuse Strand ligger ofta nära inpå stranden och med själländska mått mätt har de i regel en stor tomt som också kan vara inhägnad.

Till Kulhuse Strand på Nordsjälland lockas också gäster som söker ett bra prisläge och kort avstånd till RoskildeFrederikssund och Köpenhamn. Genom att hyra stuga kan du också upptäcka Kulhuse Strand på cykel eller varför inte ta en avstickare med färjan över till Sölager?

Vi hälsar dig hjärtligt välkommen att hyra stuga vid Kulhuse Strand. Samtliga semesterhus och stugor på Själland är privatägda men har inspekterats innan de tagits in i vårt utbud.

Välkommen att se vårt utbud av semesterhus och stugor vid Kulhuse Strand genom att göra en sökning här på vår hemsida där du också kan boka din stuga direkt online.