search

Hyra stuga Smidstrup

Det före detta fiskarläget Smidstrup är numera centrum för dansommers uthyrning av semesterhus och stugor i området då vi har service- och nyckelkontor på strandvägen. Cirka 6 kilometer väster om Gilleleje ligger byn som har både dagligvarubutiker och bageri.

Från att tidigare närt sig på fiskenäringen är numera den största intäktskällan för orten uthyrningen av semesterhus och stugor i Smidstrup Strand.

I början av förra århundradet så flyttade fisket till Gillelejes hamn som alltid är värt ett besök. Naturstranden i det lugna Smidstrup har stora gröna marker bakom sig. Våra semesterhus och stugor i Smidstrup Strand finns i alla möjliga varianter. Från större semesterhus med egen pool till härliga stugor bara ett stenkast från stranden.

Att hyra stuga i Smidstrup Strand passar för varje årstid och plånbok. Om du semestrar med hund så finner du här stugor där husdjur är välkomna. Gör en sökning för att se alla våra kvalitetssäkrade semesterhus och stugor i Smidstrup Strand på Nordsjälland i Danmark.

Du kan boka din favorit stuga i utbudet direkt här på hemsidan. Värt att veta är att samtliga semesterhus på Själland är privatägda men har inspekterats innan de tagits in i sortimentet.