search

Hyra stuga Stroby

Ta tillfället i akt att hyra stuga eller semesterhus i Thorsminde som är en välbevarad hemlighet, ett stycke härlig västkustnatur som ligger beläget mellan Nissum Fjord och Vesterhavet. Här finner du hav, fjord och klitter som en del av det vackra västkustlandskapet.

Under de senare åren har det uppstått flera små områden med semesterhus och stugor i och omkring denna trevliga fiskarbyn. 

Thorsminde är ett fiskarläge med genuin känsla där fisket fortfarande är huvudnäringen och präglar vardagen för de bosatta här. För fritidsfiskaren som väljer att hyra stuga eller semesterhus i Thorsminde så finns här goda möjligheter till dagsturer på havet och chans att komma hem med bland annat torsk.

Ta tillfället i akt att tillaga fisken hemma i det semesterhus och avsmaka måltiden på altanen. Med en stuga här i Thorsminde har du en perfekt bas för att uppleva den säregna naturen i detta hörn av Danmark. 

Vi på dansommer har arbetat med uthyrning av semesterhus och stugor i Danmark sedan 1976 och kan idag erbjuda ett rikt och varierat utbud för dig som vill hyra hus vid Vesterhavet. Passa på att se våra stugor i Thorsminde genom att göra en sökning här på vår hemsida där du också kan boka direkt online.

Vi hälsar dig varmt välkommen till oss för att hyra stuga i Thorsminde