search

Hyra stuga Vejby

Mitt emellan Rågeleje och Tisvilde ligger det fina gamla området Vejby med semesterhus och stugor. Genom att hyra stuga i Vejby får du tillgång till Nordsjällandskustens högsta punkt på 49 meter vilket gör att man ofta har den bästa utsikten över Kattegatt och kan uppleva fantastiska solnedgångar.

Ofta innebär detta också att de semesterhus och stugor som finns i området kräver att man går ner till stranden via en trappa. Väl nere vid stranden så blandar sig semesterfirande badgäster med surfare.

Om du väljer att hyra stuga i Vejby kommer du heller inte ha långt till det kuperade landskapet i Tibirke Bakker och Tisvilde Hegn. Söker du naturupplevelser i Danmark och Nordsjälland vid vatten eller i skog är den perfekta utgångspunkten att hyra stuga i Vejby.

Våra semesterhus och stugor på Själland och i Vejby finns i många olika varianter då alla är privatägda. De har dock inspekterats av oss innan de tagits in i sortimentet vilket är en trygghet för dig som hyr. Våra semesterhus och stugor i Vejby lämpar sig väl för både barnfamiljer, vänner och par.

Välkommen att söka samt boka din stuga hos oss på dansommer.