search

Hyra stuga Liseleje

Hos oss på dansommer kan du hyra stuga eller semesterhus i Liseleje. Likt många av de andra kuststäderna på Nordsjälland så har Liseleje spännande arrangemang under hela året. Det är en anledning till varför hyra stuga i Liseleje är en mycket god idé.

Under sommaren är knutpunkten parkeringsplatsen vid stranden för de som hyr semesterhus här. I närheten av denna parkering finner du en av de nyaste attraktionerna i området "Havtyren" som är en av landets största naturlekplatser.

Liseleje och Asserbo ligger nära Frederiksvaerk vilket gör att man har nära till större turistmål men ändå tillräckligt avskilt om man vill har lugn och ro. Våra semesterhus är allt från traditionella stugor till större, moderna hus med pool. Genom att hyra stuga i Liseleje så har du också en bra utgångspunkt för att ta dig till Hundested eller Köpenhamn som ligger drygt en timma bort.

Jämfört med många andra ställen på Själland så ger våra semesterhus och stugor i Liseleje lite fler soltimmar och ett något torrare väder. Vi på dansommer inspekterar samtliga stugor innan vi tar in dem i sortimentet för att säkerställa kvaliteten ut mot dig som gäst.

Här på vår hemsida kan du sök runt i hela vårt utbud av semesterhus och stugor samt boka den stuga du vill ha direkt online.