search

Hyra stuga Udsholt

På den så kallade danska rivieran, den själländska nordkusten, ligger våra semesterhus och stugor i Udsholt som du kan hyra. Genom att hyra stuga i Udsholt öppnar du upp för härliga semesterdagar då såväl kulturella som gastronomiska upplevelser finns att njuta av här. Ta till exempel Nordsjälland Festival och Kunst og Kultur i Hornbäk. Beroende på när du åker , kan du från ditt semesterhus i Udsholt också få ta del av riddarmarknader, julmarknader och hamnfester.

Om golf är din passion erbjuder området också ett antal av Danmarks golfbanor. Passa på att hyra semesterhus eller stugor i närheten av Helsingör Golf Klubs lite svårare bana, de traditionsrika Gilleleje Golf Klub och Hornbäk Golf Klub eller inte minst den berömda Simons Golf Klub mellan Helsingör och Humlebäk.

Våra semesterhus och stugor i Udsholt passar dock fler än bara golfälskaren. Såväl barnfamiljer som par och kompisgäng kan uppskatta att hyra stuga här. Ta även gärna en utflykt till Danmarks näst största sjö Esrum Sö.

Om du vill hyra stuga i Udsholt är du välkommen att göra så genom oss på dansommer. Vi erbjuder ett stort och varierat utbud av semesterhus och stugor på Själland och övriga Danmark.